Víš, co je nejdůležitější součástí každého klubu?

Víš, co je nejdůležitější součástí každého klubu? 

Motivovaný trenér plný energie a čiperní žáci dychtící se naučit něco nového. 

Tyto dvě složky jsou sice nejdůležitější, ale bez všech těch administrativních a právních věcí okolo to moc fungovat nemůže. 

Jak toho tedy dosáhnout? Z pozice trenéra můžeš kupodivu splnit obojí. Ono totiž čím více energie a času má trenér na své žáky, tím víc žáci dávají pozor a snaží se být lepší. Trenér se tím pro ně stává takovým hnacím motorem, který je žene dál a dál, ale to jistě víš ze své vlastní zkušenosti. 

Jenže copak to jde tak, aby se z toho jeden trenér se 150 a více žáky nezbláznil?  Jasně, že to jde.  Jak víš, je to pouze o prioritách, pokud bude tvojí prioritou spokojenost žáků, pak jsi na dobré cestě. 

Každý by chtěl více žáků, více času, lepší kontrolu nad svým klubem a financemi, zjednodušit komunikaci s  žáky, a ještě mít více času na trénink. 

Dřív byla každá minuta času navíc cenná, chtěl jsem zlepšovat klub a vidět výsledky, hnal jsem šílenou rychlostí kupředu a nechtěl jsem se zastavit. Dělal jsem to pro své žáky, pro jejich spokojenost, ale po čase to bylo neudržitelné, nikdy jsem neměl čistou hlavu a seznam věcí, které je třeba dělat okolo tréninku byl delší a delší. Proto jsem začal využívat ProKlub. 

Chtěl jsem jednoduchý systém pro svůj klub, bez zbytečností a zároveň se vším co jsem jako trenér potřeboval. Systém je připravený přímo pro bojové kluby a já ho vřele doporučuji všem, kteří si chtějí umět tréninky zase užít. Je fajn mít víc času si popovídat s klienty a získat od nich třeba zpětnou vazbu na průběh tréninku. 

Funkce, které bych vypíchl jako nejvíce účelné: 

  • Registrace klientů 
  • Napojení na banku = párování plateb = aická fakturace 
  • Rychle zadání docházky 
  • Snadné a jednoduché užívání systému i pro více trenérů 
  • Hromadné rozesílání emailů 
  • Reporty pro jakýkoliv účel 

Zkus si DEMO, budu rád, když systém pomůže i dalším a budeme tak mít všichni  

„Více času na trénink!“.

Pojďme společně budovat komunitu a rozšiřovat naše řady






Doporučené články