Kdo chce růst, musí delegovat?

Když začínáš s podnikáním nebo trénováním, děláš několik funkcí najednou. Jsi trenér, markeťák, webař, ekonom a někdy i uklízeč. Žiješ podnikáním 7 dní v týdnu, 16+ hodin denně.

Tak to na začátku podnikání bývá.

Tvoje vize a cesta za ní

Pokud chceš růst a mít svůj vlastní klub nebo jej rozšiřovat, potřebuješ se obklopit lidmi, kterým můžeš některé úkoly předat. Spojíš se s dalšími trenéry a společně budujete vizi fungujícího a úspěšného klubu plného spokojených a stálých klientů. Klubu, kde panuje přátelská atmosféra a klienti se cítí jako doma. 

Najmeš si účetní, zaplatíš někoho na úklid, web. V ideálním světě by ti starostí a povinností mělo ubýt, realita je jiná. Máš pocit, že teď absolutně nic nestíháš, že veškerý volný čas věnuješ administraci a vedení klubu, a trénuješ ještě méně hodin než předtím.

Pokud je tohle situace, kam ses chtěl dostat, tak je vše v pořádku.

V případě, že takhle sis to rozhodně nepředstavoval a chceš více trénovat než sedět u počítače a nad tabulkami, je čas s tím něco udělat.

Tvoje řešení?

Můžeš zaměstnat dalšího člověka, kterému předáš část své agendy.

Anebo můžeš ušetřit náklady na mzdu a pořídit si techniku, která ulehčí práci nejen tobě, ale i ostatním trenérům.

Rozhodni se ideálně tak, aby to bylo co nejvíce ekonomické a přínosné Pro tebe a tvůj Klub.

My ti nabízíme naši aplikaci na 30 dní zdarma, můžeš ji vyzkoušet se všemi dostupnými funkcemi a potom se rozhodnout, jestli je tím správným řešením.

Doporučené články