Čas se posunout zase dál! Pandemie pomalu končí!

Skoč do toho!

Doufám, že jste ty i tvůj klub zvládli pandemii ve zdraví a vcelku. Energie, kterou si my trenéři předáváme je neuvěřitelná. Odolnost, přizpůsobivost a nebojácnost v řešení různých omezení a zavírání tělocvičen byla inspirativní a opravdu se chci zhluboka uklonit všem, kteří to ustáli. Byla to fuška.

Naštěstí konečně začala vláda zavádět plány na opětovné otevření tělocvičen, a proto je důležité začít s přípravou a udržovat klienty informované o aktuálním dění a plánech. Zároveň rozhodně doporučuji dát klientům vědět, jak se postaráš o jejich bezpečné tréninkové prostředí, pocit bezpečí je teď více než důležitý.

Většina trenérů využila čas pandemie na restart svého klubu, vylepšovali, makali a učili se, aby mohl nyní nastat:

GRAND OPENING

My v ProKlubu jsme na základě vaší zpětné vazby taky makali, a to jak na nových funkcích a snadnějšímu užívání, tak na pěkném vzhledu.

Můžeš se mrknout na naše DEMO a uvidíš, že jsme nelenili.

Chceme ti být podporou při vedení klubu, abys měl

„Více času na trénink!“


Funkce, které jistě oceníš

  • Mrkni se na nový přihlašovací formulář – když si ho hodíš na své stránky, tak budou mít klienti přihlášení opravdu na dosah.
  • Spáruj si banku s ProKlubem – hoď starosti okolo plateb za hlavu
  • Nastav si šablony na emaily a dej všem svým klientům naráz vědět, že jsi připravený z nich vyždímat i poslední kapku potu.
  • Přidej si fotografie klientů – pět Pepů a čtyři Honzové najednou uvidíš v jasných barvách

Těšíš se na velký restart?

Tak si zkus naše DEMO a pusť se do toho s námi.



Doporučené články