5 tipů, jak si rok 2023 ulehčit

První měsíc roku 2023 je  za námi a s ním i první nábor nových členů.

Jak populace tloustne, může se zdát náročnější nalákat nové členy z řad dětí, zaujmout je a probudit v nich zájem o bojový sport. Velký dík patří známým sportovcům, kteří veřejně vystupují a můžou tak ukázat, že bojové sporty neztrácí na popularitě a lze v nich dosáhnout úspěchů.

Víme, jak hektický měsíc leden může být, kolik zabere času papírování. Kolik večerů stojí dokončování administrativních úkolů.

Máme pro tebe 5 tipů, jak si nábory a správu klubu ulehčit.

  1. Co nejvíce aizovat opakující se činnosti – co za tebe dokáže udělat technika, nechej jí. Udělá méně chyb než člověk.
  2. Recyklovat fungující věci z předchozích náborů a nefungující neopakovat!
  3. Každý nábor zkusit jednu novou věc – zkoušet progresivní způsoby získávání nových klientů, být v kontaktu s cílovou skupinou, pravidelně přispívat obsahem na sítě nebo web (krátká videa z tréninku, fotky, atd). Může se to zdát časově náročnější, ale v budoucnu se to určitě vyplatí.
  4. Segmentovat svůj byznys – všímat si, jak cílová skupina reaguje, na co reagují nováčci, stálí členové a podle toho je v hromadné komunikaci rozčlenit a  komunikovat s nimi.
  5. Když si nevíš rady, nech si poradit od zkušenějších – mít kámoše ve stejném oboru podnikání má své výhody. Můžeš se od něj učit a nedělat chyby, které už někdo udělal.

Jak se říká: Problém nemůže být vyřešen na stejné úrovni, na které vznikl.

My ti můžeme pomoci ve třech bodech – aizovat, inovovat a segmentovat.

Vyzkoušej naši aplikaci, kterou zkušení majitelé a provozovatelé klubů používají už roky. Registruj se pro zkušební verzi na 30 dní zdarma a potom se rozhodni, jestli s námi půjdeš dál.

Doporučené články