Jak si lidé okolo Tebe představují práci trenéra či majitele klubu?

Vzpomeň si sám, když jsi ještě neměl klub a byl jsi členem v jiném, jak jsi svého trenéra vnímal? Vést klub není jen zábava a tréninky s kamarády, jak se mnohým může zdát.

Kdo jednou nakoukne za oponu zjistí, že vést klub není zase taková sranda.

Formalit okolo vedení klubu je spousta. Administrativa, komunikace s klienty, zadávání docházky, fakturace, reporty pro MŠMT, platby a párování s bankou. A najednou zjistíš, že ti toho na ramenou visí víc, než si umíš představit.

Když jsem byl jen členem klubu a docházel jsem na tréninky, měl jsem pocit, že můj trenér má pohodový život. Nic nemusí dělat a jen si občas s někým zacvičí. Proč bych to tedy nemohl dělat já sám. A tak jsme si to zkusil, otevřít vlastní klub a náraz byl rychlý. S mojí povahou člověka, který by se pro ostatní rozdal to bylo neúnosné a já opravdu pracoval každý den od rána do večera. Když nebyl trénink, vždycky byl nějaký jiný úkol, který byl potřeba vyřešit.

Pořád mi hlavou zněla jedna věta.

„Mít tak VÍCE ČASU NA TRÉNINK!“

A s tím cílem jsme se rozhodl udělat jednoduchý systém, který by mi pomohl mít více času a méně starostí. Jenže já neumím dělat věci jen napůl. A jak jsem na něm pracoval víc a víc, tak mě vždycky napadla další věc, která by šla zjednodušit.

A přesně takhle, krok za krokem vznikl ProKlub.

ProKlub jsem nechal otestovat trenéry bojových umění. Tím pádem, jsem mohl dostávat relevantní podněty ke zlepšení.

Teď mám velkou radost, kolika trenérům už ProKlub pomáhá, a právě proto bych ho chtěl doporučit i Tobě.

Jak se říká, za zkoušku nic nedáš. Zkus si Demo a přesvědč se sám.

Registrace členů bude rychlejší a jednoduší, docházku naklikáš za minutu, platby se ti každé ráno sami spárují, emaily a smsky můžeš posílat hromadně každé třídě, fakturace je aická. Už nebudeš muset zdlouhavě řešit reporty pro MŠMT a GDPR a legislativu budeš mít vyřešenou raz dva. A na příchod EET jsme taky připraveni ?.

Tak do toho pojď se mnou a mrkni na PROKLUB.

Udělej něco nového Pro svůj Klub.



Doporučené články