Proč se nezvyšuje úspěšnost klubu?

měj přehled o finanční i členské kondici svého klubu!

Lidé mají tendence dělat věci tak, jak se je naučili. Sem tam přijde nějaký zlepšovák, ale nejčastěji se držíme pořád toho stejného. Zvyk je železná košile, která nás nechce pustit do neznáma z několika důvodů.

Tím hlavním je, že nevíme, co nás v neznámu čeká a mozek se nás snaží ochránit před potenciálním nebezpečím.

STEJNÉ MYŠLENKY A STEJNÉ ČINY = STEJNÉ VÝSLEDKY

Pokud klub vedeš několik let a nevidíš moc změny k lepšímu nebo máš pocit, že neroste. Zkus se ohlédnout, jestli zkoušíš dělat věci nově a jednodušeji nebo je to pořád stejná rutina.

Úspěšní lidé se stali úspěšnými, protože se nebáli dělat nové věci, hledat nová řešení a nové příležitosti. A v poslední řadě to zkoušeli tak dlouho, dokud neuspěli.

MALÁ ZMĚNA = JINÝ VÝSLEDEK

Dnes je hodně cest prošlapaných, a tak je mnohdy jednodušší vydat se po té, kterou už někdo vyšlapal. Je velmi pravděpodobné, že ti bude fungovat také.

Aby nedošlo k omylu, nemáme teď na mysli kopírování konkurence nebo vykrádání know-how.

Jde o to, začít dělat aspoň jednu věc jinak. Vydat se osvědčeným směrem, který funguje.

Například, když naše aplikace pomáhá více než padesáti klubům s jeho chodem, šetří jim hodiny času a energie, je velmi pravděpodobné, že tobě pomůže taky.

Budeš mít  potom ten čas a energii navíc, kterou můžeš věnovat do rozvoje klubu a jeho aktivit. Klub bude růst a rozvíjet se.

Když se podíváš na to, jakým způsobem vedeš agendu klubu, najdeš jednu věc, která tě irituje natolik, že bys ji nejraději nedělal?

Řekni nám o tom. Za vývojem aplikace je člověk, který vedl lekce i klub a ví přesně, jak otravné některé věci mohou být. Taky mnohdy ví, jak ti od nich pomoct.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *