Bojová umění magazín – O Proklubu

Najdete nás v jednom z nejrozšířenějších magazínů týkající se bojových umění v Česku.

Fighter´s magazine je bezkonkurenčně jeden z nejrozšířenějších magazínů v České republice, kde se můžete dočíst zajímavé články o Bojových umění.


V čísle 9-10 za období září-říjen se objevil i Proklub!

V tomto čísle se diváci mohou dočíst například o úspěchu našeho olympionika Lukáše Krpálka na Olympijských hrách v Tokiu 2021, kde získal zlatou medaily v těžké váze.
Nebyl to však jeho první úspěch v hlavním městě Japonska. Dva roky předtím získal taktéž zlato na mistrovství světa a letošními olympijskými hrami opět potvrdil, že je na světové špičce v Judu.

Mimo jiné se můžete například dočíst zajímavé informace týkající se Oktagonu, což  je největší Česko-Slovenská organizace, která pořádá turnaje bojových sportů u nás. Dále si čtenář může dozvědět, jak se v současné době Česko stává mocností MMA.
Například náš elitní zápasník Jirka „Denisa“ Procházka se objevil na titulní straně prestižního časopisu FORBES a to už je teda něco!

V časopise je spoustu rozhovorů s předními představiteli bojových sportů u nás a tak si každý čtenář může najít přesně ten článek, který je o jeho oblíbenci.





Časopis se prodává za 99 Kč a můžete si ho koupit například online a nebo v jakékoliv prodejně časopisů.

My bychom rádi poděkovali Bojová umění magazín za spolupráci a těšíme se na další.


Váš Proklub Tým.


Doporučené články