E-BOOK: Jak být úspěšný trenér v době covidu?

Strategický plán pro trenéry bojového umění

12. března 2020 se stalo něco nepředstavitelného: všechny tělocvičny a školy v celé zemi byly zavřeny vládním nařízením, protože epidemie Covid 19 dorazila do naší země. 


Za našeho života se nic takového nestalo a nikdo nebyl připraven. Když počáteční panika pominula a my jsme se dostatečně zásobili konzervami, toaletním papírem a obličejovými maskami, někteří z nás si mohli po dlouhé době užít zasloužený odpočinek od hektického života, kterým většina z nás žije. 

Nejistota ohledně budoucnosti však rostla a většina z nás nevěděla, kdy a za jakých podmínek se můžeme vrátit k tréninku.

 

Hromadné testování, strach a beznaděj



Po 2 nekonečných měsících se v květnu 2020 tělocvičny za přísných podmínek znovu otevřely a třídy se pomalu obnovovaly. Někteří studenti se vrátili, někteří ne, někteří nový přišli, někteří si v létě spíše užívali společný čas s rodinou. Po slabším létě byl zaveden opět lockdown, který trval dalších 8 měsíců až do jara 2021. 

Některé tělocvičny jednoduše zmrazily členství svých cvičenců, některé se dožadovali vyšší moci, zatímco jiné experimentovaly s online výukou.


Po důkladném zvážení všeho, co se v minulých měsících přihodilo, jsme chtěli prozkoumat nejlepší způsob, jak se vypořádat s výlukou pro provozovatele tréninkových center.  

Otázka zní: Co mohu udělat, abych v takovém období, jako bylo období pandemie udržel nebo dokonce rozšířil svůj klub? 

Abychom pomohli majitelům klubů, sestavili jsme podrobného průvodce ve formě e-booku pro provoz vašeho klubu v době pandemie.  

Provedeme vás krok po kroku, jak během období lockdownů a nekončících opatření vlády provozovat vaše tréninkové středisko, zapojit studenty a využít situaci k rozvoji vašeho klubu. 


Popíšeme vám plusy a mínusy outdoorového tréninku s vašimi klienty, poradíme vám jak najít to správné místo na trénink a celkově jak si uspořádat svoje lekce a čas na tréninky.




Dalším tématem, kterým se dopodrobna zabýváme v naší e-knize jsou online tréninky. Zodpovíme vám otázky týkající se potřebného technického vybavení, uvedeme různé cenové alternativy a pomůžeme vám rozjet vaše online tréninky a semináře naplno!




Pro více informací týkající se tématu „Ochrany podnikání v době covidové“ se přihlašte do ProKlub Akademie!

ODKAZ ZDE



Doporučené články