Ochrana osobních údajů

Zpracování údajů.

Zásady ochrany osobních údajů – stažení dema


Proč chceme váš souhlas?

Chceme mít v komunikaci pořádek a váš souhlas je důležitý, protože: K tomu, abychom vám vytvořili přístup do demo verze ProKlub, musíme znát vaše kontaktní údaje. Na používání těchto údajů je užitečný zákon. Píše se v něm, že potřebujeme váš souhlas. Výměnou za váš souhlas potvrdíme, že si osobní údaje necháme pro sebe a nezneužijeme je.

Vysvětlení s paragrafy najdete o něco níže.


Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti (Správce) MaArtial a.s. , Pobřežní 249/46, Praha 8, Karlín, 186 00, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefon, e-mail.


Tyto osobní údaje zpracujeme za účelem:

vytvoření přístupu k demo verzi ProKlub, komunikace ohledně demo verze, zasílání novinek ohledně ProKlub.

Tyto údaje budou Správcem používány po dobu 3 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas můžete vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na podpora@proklub.cz nebo v e-mailu kliknutím na odkaz, pomocí kterého se z odběru odhlásíte.


Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás smazání těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

ProKlub je srdeční záležitost, kterou jsme vyvinuli ve spolupráci s trenéry bojových sportů. Veškeré zkušenosti získané z praxe řízení sportovních klubů a spolků jsme vložili do ProKlubu.Přidejte se k nám a pomozte rozvíjet komunitu bojových sportů v ČR!

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace